Я перевидал много разных людей и "уявляю це". Только те, кто способны этим заниматься - предпочтут другую, более интересную работу.
не факт, не факт....
на свєтє мого єсть, Горацці, шо і нє снілось нашим папарацці...
Я же спрашивал "гипотетически", т.е. если бы никто не мешал..
Отвечу сам. Они бы точно так же отстаивали только свои интересы.
о!
по-перше, Ви самі МАЙЖЕ відповіли на своє питання... НАДО "мєшать", НАДО... інакше - при всій повазі до двох вищеназваних осіб...
Давайте трішки відволічемось...
Щодо персоналій
Одного з них я можу смєло назвати своїм другом, до іншого - ставлюсь з величезною повагою
АЛЕ
я не вчора народився, і прекрасно розумію, шо, попри їх моральні якості, ВТРИМАТИСЬ від "хапка" ... на жаль, НЕМА ідеальних людей
і НІКОЛИ не буде
хоча Ваші уявлення про мотивацію (якшо я, звісно, не помиляюсь, судячи з коротеньких постів на форумі) - далекі від РЕАЛЬНИХ
повірте на слово, ІНОДІ набагато ЦІКАВІШЕ і вигідніше (як не дивно!) від того самого "хапка" ВТРИМАТИСЬ
Враховуючи (для себе) і те, шо ЛЮДИ тебе "поставили" "на царство" ТОМУ, шо ти ОБІЦЯВ втриматись від хапка.. Це- перше стримання
Але досить ефемерне, погоджуюсь
І ДРУГЕ (і головне) - це люди (хай не ці двоє, але вже ж взяли їх за приклад, нє?) - НЕ з "піраміди влади"
Вірніше, з ІНШОЇ "піраміди"...
Якшо вже припустити ВАШ варіант, шо ВСІ погані (вибачте мене, шановні фігуранти, але цього вимагає "чистота експерименту"! +))
то тоді ОДНІ "погані" будуть стримувати ІНШИХ "поганих"
БАЛАНС, холєро
тому (повертаємось до початку посту) МЄШАТЬ - НАДО!!
Гіпотетично - стає Карпенко чи Борозенцев мером. І починає, як Ви кажете, "рєшать своі інтєрєси"... ЩАЗЗЗ!!
ХТО ж йому дасть?? Йому протистоїть ПОТУЖНЕ "індустріальне лоббі"
Але і він НЕ ДАЄ "лобю" "рєшать свої інтєрєси" ТАК, як це відбувається ЗАРАЗ
я БАНАЛЬНІ речі розповідаю, так? =(