Oessi
потребителям, потому что не надо было бегать по всему городу, покупая в одном магазине одно, а в другом другое, потому что где-то что-то дешевле, а можно было просто сходить в ближайший
йитіть.. і шо? Ну, сходіть, і шо? Тупо уставитись в пусті полки, пристроїтись в кінець черги на пів-"Спутніка" в хлібний відділ і заісківающє запитати в молочному: "Скажітє, а молоко завтра прівєзут? А во сколько?" - і на ранок ні-світ-ні-зоря пертися займати чергу на сходах закритого ще магазина?
Оессі, Ви не розумієте, шо треба було побігать по місту, але не для того, щоб знайти подешевше, а для того, щоб ВЗАГАЛІ ЗНАЙТИ??
І не якийсь там "діфцит", а ЕЛЕМЕНТАРНІ речі, рядові продукти, про наявність яких Ви зараз навіть не замислюєтесь?
За ВЕСЬ ЧАС існування м*ясного відділу в гастрономі на Дворцовій, в 9-тиетажці, я НІ РАЗУ не бачив м*яса
Жодного разу! От стоїть такий собі відділ, ЗАВЖДИ закритий, покинутий, як чорнобильська зона... Уявляєте, нє?
Про якість я взагалі мовчу... Я б сказав, шо ковбаса була з туалєтного папіру, але не буду - бо і того папіру взагалі-то НЕ БУЛО!!!
Чи він весь йшов на виробництво ковбаси?
А фіглє? Не подобається? Сходи в сусідній магазин... Правда, там ТАКА Ж само хєрня, і за ту ж ціну, але зато Оессі довольна...
Тепер щодо "жадності наших торгашей"..
Хто хоче заробити на цьому "мульони" - можу в якості експерименту (лайв-шоу, фіглє+)) поставити директором продуктового магазина десь так на місяць... Все, шо заробите - буде Ваше. Якшо просерете - віддасте мені різницю.
Є готові?
Йитіть, шо там Вам папа таке розповідає??? В компартію готовить?