doom
ооо, я з задовільнення вислухаю ВАШЕ визначення демократії... Бо мені цікаво - чому це одній "половині" тре робити уступкі, а інша цього "недостойна"...
Друге. Я уважно слухаю про ініціативи. Крім трьопу на мітінгах і в газетних статтях. Була більшість в Раді, був час. Не було натхнення? Чи розуміють, шо ніякої "половини" не існує?
Та Вам, я смотрю, лишь бы че отменить, да запретить. А созидать не Ваш путь?
мдя? І шо саме я пропоную заборонить і отмєніть? А шо ВИ створили, созідатєль Ви наш? +))
Ви, стєсняюсь спросіть, СТАТТЮ ЧИТАЛИ?
Да, читал. Поэтому и продолжил тему.
смарітє за рукамі...
Ви написали:
"речь не о том, что "БЕЗ якого нібито цивілізована людина (а по Кутєпову, і вся країна) просто не може існувати". А о том, что "
а стаття, власне, називається
"Без русского язьіка независимость Украиньі невозможна"
так як?? о чьом все таки "рєчь", шановний?
Чи Ви побачили - о, холівар, свєжіє уші!!! - і вирішили поділитись з нами насмиканими "з прєдидущіх форумов" лозунгами і обривками думок?
один и тот же термин с русского на украинский может переводиться по-разному
наприклад?
Сразу не могу привести, но помню, что сталкивался.
нічо, я почекаю... Згадаєте - свістіть
Швейцария - конституцией закреплены 4 (четыре) государственных языка. Бельгия - 3 языка в конституции. Отдельный разговор США - там вообще нет государственного языка (не закреплено конституцией). Люксембург - 3. Индия - 15 (пятнадцать) государственных языков. Могу продолжить.
(шопотом підказує) Канада, Канада...
Вам по кожній країні відповісти чи як? +))
пожалуйста - Швейцарія - декілька германомовних кантона (а по суті, пара гірських сіл) відокремилась від Св.Римської Імперії, і об*явила себе незалежними. Потім до них в КОНФЕДЕРАЦІЮ приєднались ІЗНАЧАЛЬНО франкомовні і італомовні не менш гірські і не менш села +))
В нашому прикладі, тільки в більших масштабах, така б ситуація була, якби, наприклад, Україна, Молдова, Білорусь і .. ну, я незнаю... Турція!! - об*єднались би в одну країну-конфедерацію...
Ви встигаєте за думкою?
Продовжувати?
Ви б історію трохи вивчили б, йох...
А при чем тут ТНВЭД? Там список всех терминов?
прикиньте?
К тому же он был управляющим и ему необязательно было его каждодневно открывать. Надеюсь Вы понимаете, что для того чтобы управлять коллективом не обязательно досконально знать предмет, которым занимаются непосредственные исполнители.
я РИДАЛЬ +)))) За шо Ви його так?? +))))