Котяра
Потребны. Только боюсь, как бы не вляпаться в НАТО, именно с тем же риском. Американцы - далеко не невинные овечки и не благотворители, как знать, кого из славян им после Югославии бомбить захочется.
ну, і до чого тут Югославія?? до чого тут американці???
ну, і назвіть мені "порабощєнниє" американцями країни...
Ирак, Афганистан, бывшая Югославия... Африку упоминать не будем, Вьетнам дал им по рогам в свое время...
Ви так і не схтіли знайти про Аль-Каїду...
Что-то я упустил? Не помню... Стыдно признаться, но мне иногда еще и работать приходится

ТАК, вони взривають бомби в країнах-членах НАТО... до речі, сьогодні годовщина терактів в Іспанії....
То ШО маємо робити? Підняти лапки в гору і ЗДАТИСЯ?
Нет, но и дразнить гусей ради процесса дразнения смысла нету
То я Вам скажу, шо буде...
будемо другим Афганістаном - не в сенсі "американської агресії", а в сенсі того, шо засіють наші черноземи опійним маком, ми будемо пахати на тих плантаціях, а міє плантаціями прокладуть гарні асфальтовані шляхи, шоб без перешкод транзитити наркоту до тих країн Європи, які цього ІЗБЄЖАЛІ, в тому числі і благодаря вступу до НАТО....
Производство опия в Афганистане с момента вторжения амцев туда возросло
втрое! Так зачем они туда лезли? Может не с Бен Ладеном бороться, а бизнес на наркотиках делать? Удобно, от США далеко, не Колумбия, а европейцы пусть хоть подавятся той наркотой. Нашли спасителей человечества, как дети, блин...
Скажіть, Ви ВПЕВНЕНІ, шо Збройні Сили України САМОТУЖКИ в змозі ЦЬОМУ завадити???
А не надо ни во что типа НАТО вступать, и исламистам тут делать будет нечего.
Бо якшо САМІ не можете вирішити свої питання, їх вирішать за вас...
Вот именно!