Практично всі користувачі сервісу ICQ і QIP в небезпеці
З вчорашнього вечора майже у всіх аськах" з'явився "троян" під номером 12111 (його ім'я ICQSystem).
Ця шкідлива програма додає до пароля користувача декілька символів або краде його. Як повідомляють фахівці пошукового сайту Google, користувач з ніком ICQ System з'явився у 99% користувачів ICQ и QIP
Номер 12111 сам добавився в списки контактів у групу General. Якщо цієї групи у користувача не було, вона з'явилась автоматично. Користувач доданий, але не авторизований, тому знаходиться у списку офф-лайн контактів групи General.
На Інтернет-форумах розгублені користувачі висловлюють різні версії того, що відбувається: вірус? Хакерська атака? Дехто повідомляє, що після таємничої появи 12111 перестав працювати пароль "аськи".
Фахівці рекомендують знищити свій контакт зі списку користувача 12111 (можливо зробити користувачам програми QIP), знищити непроханого гостя зі свого списку та змінити пароль. Втім, дехто з форумчан стверджують, що при знищенні 12111, деякі контакти зникають. Але після перезагрузки комп'ютера вони можуть знову з'явитись.
Офіційної версії того, що відбувається наразі немає
http://life.pravda.com.ua/problem/485b805f16b31/Отправленный на: Июня 20, 2008, 12:43:14
в мене доречі сцуко отой 12111 був... я його грохнув але начеб-то ненеашкодив, ще