ДА
"народ" - це ДУЖЕ загальна фраза
бо немає ОДНОГО, загального, всєобщєго, всєгочасного, постійного інтересу у ВСЬОГО народу
вірніше, він є, але полягає в тому, шоб дотримуватись (по можливості) інтересів КОЖНОГО
інакше "інтерес построіть індустріальний гігант" виливається в Голодомор
або, навпаки, в Гуляй-Полє і "баронскую вольніцу"
це, якшо глобально
тепер спускаємось на рівень нижче
Міськрада - це ЗАКОНОДАВЧИЙ орган
і він має видавати ЗАКОНИ
(хоча вони мають дещо іншу назву, шо і погано, бо бардак ізза відсутності формалізації, але це дещо інша розмова, але було б красиво - "Закон міста Краматорськ про.." - і ДОХОЛЄРИ б нєпоняток було б знято)
і саме через ЗАКОНОДАВЧУ діяльність депутат має "дбати про благо громадян і міста"
а вже потім питання- ЯК він це буде робити - по комітетах, чи носитись з глобальним проектом - там, наприклад, обустройство вулиці Орджонікідзе, чи спецпатент, чи пересмотр умов продажу землі заводам - це все ТАКТИКА
о, кстатє, нате вам глобальний проект від мене:
вулицю Орджонікідзе розширяєм на три полоси в кожну сторону, посередені -бєтонний заборчік, від пішоходів - 2хметрова сітка, ДЛЯ пішоходів- ще парочку підземних і штук пять НАДземних переходів, заборона парковки і лівого повороту (з обустройством розвязок), полоса і кармани для тролейбусу (маршрутки нафік), камери спостереження з автоматичною випискою штрафів, і далі по мєлочам...
Якшо ідею сопруть, мені -не жалко!
по-перше, якшо такі зроблять, то це буде гарно безвідносно того, хто це зробив
по-друге, я-то придумаю ЩЕ, а той, хто сопрьот, буде знать, шо він -спер, Я буду це знать, ВСІ будуть це знать +)