Пане INGWAR перечитайте уважніше мої попередні пости і вам все стане зрозуміліше. В тому числі сподіваюсь ви зрозумієте чому в попередні роки мною не була витрачена фарба.
Перечитал, ответа в ваших постах не нашёл. Финансовые затруднения при предыдущим правительстве?
На споруді встановлений знак ордену соціалістичного труда. На моє переконання соціалістичний труд, був безвідповідальним соціальним експериментом над людьми. Факт визнання, що Краматорськ у цьому експерименті був у передовиках, мене не тішить. Тому витрачати власні кошти на вшанування того, що я не схвалюю, я вважаю недоречним. Разом з тим я знаю, що люди які отримали подібні нагороди, зараз отримують доплату до пенсій.
Это лично ваше убеждение.Придерживайтес
ь его до конца - уберите старый асфальт уложенный силами социалистического труда и своими силами проложите к аэропорту современную трассу!
Може і місту якась доплата повинна бути
Смешно.
Поки на споруді, не з’явились сучасні написи, в мене не було думки щось в ній змінювати. Коли її розмалювали політичними гаслами, а міська влада вирішила не втручатися, я вважав, що мене це теж мало стосується.
На форуме есть целая тема посвящённая "наскальной живописи" - там вы могли бы развить свою мысль по поводу появления подобных надписей.
Зараз рада дала згоду допустити війська НАТО на територію України, написи стали виглядати проявом неповаги по відношенню до запрошених гостей. Так як це написано поруч з АЕРОПОРТОМ, то я і пояснюю свою позицію. Щоб зацікавлені сторони мали змогу її врахувати і не вважали причетним АЕРОПОРТ до проявів неповаги до запрошених гостей.
Войска НАТО и раньше проводили учения в Украине. Наверняка они отметили в своих отчётах насколько неуважительные надписи на стелле КРАМАТОРСК со стороны аэропорта!

Пане INGWAR ваш девіз «Без лоха и жизнь плоха» це життєве кредо? Спостереження? Чи пошук пригод?
Я считаю это жизненное кредо украинских политиков разного ранга, в том числе и краматорских.

Вам не приходило на розум, те що здається дуже простим, тільки виглядає простим.
Да вы философ, пан Подушкин. За неделю тут не управиться, помощник нужен...(с) Стеллу покрасить - это ж не два пальца об асфальт, мнение народа узнать надо...