https://www.facebook.com/olladyka/posts/pfbid0ZHPk594LUdUo5VcTx5q7SEdHXuENs7pcctGXJtqvfbe1tjc87g4LNmwo95tWbCj7lOlexiy Ladyka
Колишній кандидат в мери Краматорська проголосив себе юдеєм і записує відео, в якому звертається до президента і прем'єра Ізраїля, а також до лідерів єврейських громад світу з проханням 'зупинити нацизм в Україні', викорінити "нацистську нечисть".
А ще звертається до президента України Володимира Зеленськогр з вимогою "почути власний народ" і "зупинити бійню". До путіна він чомусь не звернувся.
До цього пан Галан записував відео, в якому казав про "десятки звернень" щодо грабунків та мародерства у Краматорську з боку ЗСУ, (доказів він, звичайно ж, не надав), поліцію називав гестапо, а мера - гауляйтером (нагадаю, що гауляйтер - це ставленик окупаційної влади, тож вочевидь Галан вважає українську владу окупаційною). Краматорськ він називав концтабором через начебто те, що "містян тримають у заручниках".
Ці всі відоси Галан записує не десь на росії чи окупованих територіях, а тут, у Краматорську. Я його вчора особисто бачив у місті.
Я розумію, що цей пан хоче показати себе з найвигіднішої сторони для російських окупантів, щоб у разі чого, вони оцінили його таланти і призначили керувати містом.
Я не розумію тільки, як у Краматорську з такою великою кількістю різного роду військових, правоохоронців,, СБУ, спецслужб під час війни і воєнного стану можуть записуватися такі відео, а такі люди ходити спокійно по вулиці, а не сидіти у в'язниці.
Певне, ми - супердемократична і супертолерантна держава.