Я не можу передбачити ВСІХ ВАШИХ тараканів
Я написав, як написав - як це зрозуміли ВИ, і чи зрозуміли взагалі- це НЕ МОЯ проблема
Вася и Петя, диалог-2:
В:-
Якшо для ВАС "агітація" - це незгода з ВАШОЮ позицію- я тут не помічник
Це проблема світоглядуП:- Это проблема ОБРАЗОВАНИЯ, а не мировоззрения. вот вам ссылка, что означает слово "агитация". ссылка на русском, но, думаю, вы поймете.
у Вас хибне уявлення "об’єктивності".. штучнеП:- вот вам ссылка, что означает слово "объективность". ссылка на русском, но, думаю, вы поймете.
божешмій... мались на увазі проблеми ВАШОГО світогляду... а не визначення слова "агітація"... божешмій... мались на увазі проблеми ВАШОГО світогляду... а не визначення слова "об’єктивность"...П:- Так ты в следующий раз так и пиши:"я пишу ОСЬ ЦЕ, але мається на увазі ЗОВСІМ ІНШЕ, а шо мається на увазі я вам ЗАРАЗ не скажу, бо й сам ще не знаю, але БУДУ знати, коли мене посадять дупой в лужу за те, що я не знаю термінів".
Я не можу передбачити ВСІХ ВАШИХ тараканів
Я написав, як написав - як це зрозуміли ВИ, і чи зрозуміли взагалі- це НЕ МОЯ проблемаП:- я это понял так, как было написано. что вы при этом имели в виду могли знать только вы. я не всевидящий.
І питання - а хто слідкує за ВАШИМ хамством? А то ви так трогатєльно заботітєсь о моралі на форумі, але я шось не пам’ятаю хоч одного попередження в ВАШУ адресу...П:- вас поймали на манипулировании понятиями и приписывании другим ваших искаженніх пониманий понятий. в относительном и абсолютном сиысле. при чем тут хамство?
бздыщ! якщо ЗІ МНОЮ розмовляють в такому тоні, то і є ХАМСТВО. і той, хто це не розуміє, хай своїх тараканів попасе разом зі стадом баранів та сворою собак. а вже потім намагається зрозуміти те, що ПИШУ Я.П:- спасибо за интересное общение.