Надежды на вторую Францию все никак не угаснут? 
А Вам, я гляжу, всё хочется их погасить.
Це його основне завдання, відробляє як може. 
Райо, ну Вы же сейчас усиленно пишете, что в Украине полный швах.
И курс гривны стоит на лезвии, и промпроизводство падает, и реформы не идут.
Вы то на кого работаете? 
Так, я пишу, що завдяки щільній російській пропаганді та таким, як ваш підопічний і його подружка, до влади в Україні прийшло щось (м'яко кажучи) незрозуміле. П'ять років піднімали економіку, яка почала потроху зростати, ще повільно, але розпочалися реформи, не дивлячись на війну і спротив старої системи, казна Держави почала наповнюватися, нарешті стабілізувався валютний ринок.
А з приходом "кінця епохи бідності з 21 червня для ідіотів", все пішло шкереберть:
- у країні, яка має війну, скорочуються витрати на армію і озброєння, йде повальне звільнення контрактників;
- на валютний ринок для втримання курсу гривні викидається валютний запас із казни;
- зовнішня політика на нулі (де які домовленості із західними партнерами підтримуються тільки завдяки Петру Порошенку), а гідрант в цей час бігає по пляжам в червоних труселях;
- в кінці-кінців, ні одна обіцянка-цяцянка для корисних ідіотів теж не виконана.
- а самі корисні ідіоти замість того, щоб тверезо подивитися на те, що відбувається, з пролетарською ненавистю продовжують поливати багном п'ятого президента. Кому ж хочеться визнати, що ти і правда ідіот.
Я працюю на себе і свою країну, бо дійсно хочу реформ і змін, і вступу України до НАТО, щоб захиститися від північного агресивно-придуркуватого "брата", і нехай не так скоро, але об'єднання України з ЄС.
І навіщо ви сієте розбрат і постійно бігаєте тут з пропагандистською ложкою дьогтю, мені вже давно зрозуміло, не буду повторюватися.