Чудово! Якщо держава "забезпечує", то нехай відкриє кінотеатр за державні кошти і там "забезпечує".
Але вона каже "підприємцю Пупкину" (хазяіну к/т) - ТИ транслюй у себе українською, бо Я "забезпечувати" хочу.
А на те що в тебе прибутку не буде - мені начхати.
дивно... Держава - то не комерційна структура, а репресивний апарат, і на прибуток Ваш їй, по великому рахунку, начхати... Хіба шо з ціллю оподаткування +)
Ще держава вимагає дотримання санітарних норм, прав покупців, звітності, податків, законності - та мало чого?
То Пупкін буде робити, шо йому заманеться - аби прибуток був - а держава має біля кожного ларька будувати свій, державний?
Ви нічого не плутаєте в цьому житті, нє? +)
що у "Родине" все йде на російській.
Індіана Джонс - українською
так шо подальші Ваші висновки щодо ринка - пальцем в небо
Це було б логічно: бажаєш на державній - будь ласка у середу на 18.00, на російській - прошу у четвер...
не може бути консенсу між ДЕРЖАВНОЮ мовою і російською +)
Може бути між українською і російською. І кіно йде українською. А держава- то держава. Ви знов все до купи...
Ви бачите тільки те, що написано про Ваші права, ігноруючи при цьому Мої
Але, шановний, те ж саме я можу сказати і про Вас.
Але в тому немає біди - Ви приватна людина.
пфф... зовсім НІ
розмовляйте собі ДОМА як хочте - але Ви намагаєтесь нав*язати мені свою мову і не хочете іншої
Але держава робить також як Ви. Тому я і полємізую з Вами, бо не можу з державою: мені цікавить законодавче обгрунтування такого ставлення до російської мови. Але, на жаль я його не знайшов.
бо Ви "зациклились" - намагаєтесь знайте те, чого нема і в принципі буде не може, бо мова йде ЗОВІСМ ПРО ІНШЕ, в іншій площині.