Михайло Притула
4 ч.
Вчора дебати таки відбулися. Я все почув. Я почув, як Зеленський хамив - не сперечався, а саме хамив, не лише іншому громадянину України, а, в його особі, всім громадянам України. Я почув, що ми бидло і не варті того, щоб з нами розмовляти. Достатньо, щоб з нами розмовляв Прокурор, який отримав вказівки від олігарха в Тель-Авіві.
Я почув, що Зеленський розмовляє з іншими, начеб то вони з ним на сцені, і по іншому він просто не вміє.
Я згадав, що на сцені Вова грає придуркуватого хама, або хамовитого придурка. Але вчора він саме таким був і телефонній розмові.
Я почув, чому Гриценкові стало страшно і він пішов домовлятись с Зеленським. Я почув, що буде відбуватись з Україною, якщо до влади повернуться реваншисти. Я почув, що Зеленський поплутав хуцпу з хамством.
Я побачив в комментарях на ФБ, що навіть мої досить розумні друзі не бачать загрози персонально собі і своєму бізнесу від хамовитого Вови. Я побачив, що друзі бачать в Зеленському лише те, що малює їм власна уява і що хочуть бачити. Я побачив, що на Петра можна покластись і він не злякається в критичній ситуації. Я відчув впевненність в діях Петра, який показує Вам ту загрозу, якій Ви маєте протистояти. Хоча б для власного самозбереження. Я побачив, що Петро набагато швидше почне перетворення в Україні після виборів, коли переможе.
А в разі перемоги Зеленського буде просто іллюзія великого шухєра і всі питання треба буде вирішувати з Коломойським.